Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul senatorilor PSD: PNL recunoaște că nu a vrut niciodată să dubleze alocațiile

Facebook
radu preda

Liderul grupului PSD din Senat, Radu Preda a transmis miercuri că „PNL recunoaște că nu a vrut niciodată să dubleze alocațiile”.

„Liberalii și-au dat arama pe față și anunță la 9 luni de la preluarea guvernării că nu au avut niciodată intenția de a dubla alocațiile, așa cum prevede legea în vigoare, inițiată de PSD. Premierul Orban și Violeta Alexandru care repetau de câte ori erau întrebați că vor respecta legea pentru dublarea alocațiilor, au mințit cu premeditare! Copiii și părinții din România au ajuns bătaia de joc a lui Orban și a politrucilor săi. Clar ticăloșia PNL nu are limite! Înainte cu doar o săptămână de termenul la care trebuiau dublate alocațiile, liberalii le spun milioanelor de copii și părinți că vor vedea ce posibilități au, dar nu vor dubla alocațiile pentru că nu au fonduri! PNL = un partid de farisei!”, a transmis social-democratul.

Citește și: Scandalul pozelor cu Klaus Iohannis: Și Angela Merkel apare fără mască, la fel ca mulți alți oficiali de rang înalt / GALERIE FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.