Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul taximetriștilor din București, fără autorizație validă, la discuții cu Primăria Capitalei

facebook.com
zozo

Florin Aurel Strava (ZoZo, cum este cunoscut în comunitatea taximetriștilor din București), a făcut taximetrie cu toate că nu a deținut autorizație de taxi validă. Mai mult, acesta a provocat acum câteva săptămâni un grav accident de circulație, intrând în stare de ebrietate într-o ambulanță.

INCENDIAR DNA l-a filmat pe Toni Greblă, fostul judecător CCR, în baie: Ce au găsit procurorii

STENOGRAMELE care SCANDALIZEAZĂ Biserica Ortodoxă: Episcopul Teodosie, înregistrat de DNA

Cu toate acestea, el s-a aflat printre cei care au stat recent la masă cu primarul general, pe tema planurilor Primăriei Generale de a înființa 19 societăți comerciale ale municipalității, printre care și una care ar urma să se ocupe de activitatea de dispecerizare  a serviciilor de taxi în București.

Conform site-ului PMB, mașina în care se afla taximetristul (un Opel Zafira cu numerele de înmatriculare B 70 NLA) atunci când a făcut accidentul nu avea autorizație de taxi validă. Cu autorizații de taxi invalide figurează și alte câteva zeci de mașini.

content-image

ZoZo, omul lui Vasile Ștefănescu - Președintele COTAR şi membru PMP.

În spatele lui ZoZo s-ar afla Vasile Stefănescu, președintele COTAR (Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România), care a candidat din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP), formaţiune condusă pe atunci de Traian Băsescu, pentru un loc în Parlament la cele mai recente alegeri, dar a pierdut. Dintr-o înregistrare, reiese că ZoZo este un apropiat al lui Stefănescu, ajutându-l în campania electorală a PMP cu mobilizarea șoferilor de taxi.

Cei doi s-au aflat împreună la sediul Primăriei Generale unde au discutat cu Gabriela Firea despre constituirea unui dispecerat comun al tuturor firmelor de taximetrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.