Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul tineretului ALDE, semnal oficial: 'Voi vota ieşirea din guvernarea Dăncilă. O guvernare PSD fără cap'

stiripesurse
psd alde

Preşedintele tinerelui ALDE, Claudiu Daniel Catana, anunţă că va vota pentru ieşirea de la guvernare, în şedinţa de azi a conducerii partidului. Acesta afirmă că va vota şi pentru noul proiect politic alături de Pro România.

"Voi vota, astăzi la sedinta Delegatiei Permanente pentru ieșirea ALDE din guvernarea Dăncilă și pentru noul proiect politic: Alianța cu Pro-România. Cred că, împreună cu partenerii noștri, vom construi cea mai bună ofertă de dezvoltare a României. O ofertă pe care am convingerea că, împreună, vom fi capabili să o onorăm. Sunt convins, de asemenea, că toți colegii din conducerea ALDE înțeleg însemnătatea deciziei de astăzi și vor vota în consecință. Așa cum am mai spus, între a rămâne captivi într-o guvernare PSD fără cap, care și-a epuizat resursele de îndeplinire a programului de guvernare, și a genera un proiect și un suflu nou în politica românească, alegerea este simplă. Iar cel mai bun argument că această decizie este cea corectă îl reprezintă tocmai isteria cu care o comentează, pe rețelele sociale, propagandiștii de serviciu ai lui Klaus Iohannis și ai USR. Acești oameni, care nu mai știu dacă să ne acuze de „ciolăneală” sau de oportunism politic, știu foarte bine că ambițiile lor sunt amenințate nu de PSD-ul paralizat al doamnei Dăncilă, ci de alianța ALDE-Pro-România. O alianță așteptată de foarte mulți români care, deși nu se exprimă pe Facebook, își iubesc țara și îi vor binele", scrie Catana pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă discută, luni, cu Călin Popescu Tăriceanu dacă ALDE rămâne la guvernare. Ulterior, ALDE va decide în ședința de la ora 16:00 dacă face alianță cu Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.