Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul TSD, Gabriel Petrea, după plângerea penală a lui Ludovic Orban: 'Oare tinerii din PNL cum se simt când văd că viitorul lor se vrea clădit pe ură?'

AGERPRES
Gabriel Petrea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iaşi, că a despus o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu a putut să se facă că nu vede ”cum România este făcută praf de un clan de pigmei obişnuiţi să se joace în nisip cu lopăţica pe malul lacului Belina”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost primul care i-a răspuns la mutarea lui Orban. A fost urmat de alți lideri de partid, printre care și președintele TSD, Gabriel Petrea. Fost ministru în cabinetul Mihai Tudose, Petrea le adresează o întrebare omologilor săi din tineretul liberal și anunță ipoteza ca simpatizanții TSD să depună, fiecare, câte o plângere penală lui Orban.

”Acum mai bine de 10 ani, când am intrat eu în politică, totul era despre #idei și #proiecte, despre competență și #valori, despre cum putem face mai bine pentru România.

Am militat în toată această perioadă pentru o Românie a tinerilor, din care #tinerii să nu mai plece, unde să rămână și să se dezvolte, să-și intemeeze o familie și să îmbătrânească frumos.

Azi, constat cu mâhnire că, din lipsă de idei, viziune și valori, politica de dreapta este despre plângeri penale. Oare tinerii din PNL cum se simt când văd că viitorul lor se vrea clădit pe ură și dezbinare?

Regret să văd că președintele PNL s-a coborât la cel mai de jos nivel și sacrifică o țară întreagă pentru interesele sale personale. Oare ce le spune tinerilor din PNL? Să utilizeze orice mijloc imoral pentru a se urca cât mai repede pe scara socială?

Domnul Orban merită acum ca, fiecare simpatizant TSD, să îi depună o plângere penală să vadă și dumnealui cum e. Dar noi nu suntem așa. Noi continuăm să credem în valori și principii. Sperăm în continuare într-o Românie a tinerilor.

Sunt profund dezamăgit.

#alaturideVioricaDancila”, a scris Petrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.