Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul TSD, replică dură pentru Rareş Bogdan: 'Mai intâi să se șteargă la gură de ruj și de ce a mai mâncat înainte de a acuza PSD că ar fi un partid de hoți'

Pressone.ro
rares bogdan

Liderul Tineretului Social-Democrat, deputatul Bogdan Cojocaru, reacţionează la atacul lansat de europarlamentarul PNL Rareş Bogdan la adresa PSD. După ce Rareş Bogdan a afirmat că PSD este "un partid de hoţi", Cojocaru afirmă că "hoţii strigă hoţii".

"Domnul europarlamentar Rareș Bogdan ar trebui mai intâi să se ștergă la gură de ruj și de ce a mai mâncat înainte de a acuza PSD că ar fi un partid de hoți.

Poate se uită mai bine în gradina partidului său unde s-a furat o guvernare cu un scor de doar 19% în alegerile din 2016 și se fură, zi de zi, din viitorul românilor cu împrumuturi de miliarde a căror destinație nu e cunoscută! Poate se uită, dacă ne referim la sănătate, cum Prim-ministrul desemnat de șeful suprem de la Cotroceni a furat 22% din banii de la sănătate fix în anul în care ne confruntăm cu epidemia de coronavirus. Poate se uită cum guvernarea liberală fură pe față din banii copiilor nedorind să acorde dublarea alocațiilor sau cum refuză să majoreze pensiile de la 1 septembrie încălcând în mod inteționat legea!

Hoțul strigă hoții?", scrie Bogdan Cojocaru pe Facebook, alături de mesajul "Legenda spune oamenii care mănâncă rahat despre alţii pe la toate colţurile se vor reîncarna în hârtie igienică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.