Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul UDMR Kelemen Hunor, REACȚIE FULGER după ce Senatul a respins legea autonomiei: Domnule Iohannis, sper să vă ocupați și de chestiuni economice

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, îi transmite lui Iohannis, după ce „a salvat România și a apărat Ardealul”, că speră să aibă timp să se ocupe și de chestiunile economice.

„Domnule președinte Klaus Iohannis, sper, că după ce ați salvat România și ați apărat Ardealul, veți avea timp să vă ocupați și de chestiunile economice, sociale, de șomaj. Veți apăra locurile de muncă și firmele românești, care produc pentru noi toți”, transmite Kelemen, conform Mediafax.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Senatorii au respins, miercuri, cu majoritate de voturi, legea privind autonomia Ținutului Secuiesc. Proiectul de lege a primit 126 de voturi „împotrivă” și nouă voturi „pentru”. Toate voturile în favoarea acestei inițiative legislative aparțin UDMR, în timp ce PNL, PSD, USR, PMP, ALDE și pro-România s-au poziționat „contra”

Proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc a trecut de Camera Deputaţilor fără dezbatere sau vot. Potrivit proiectului, Ţinutul Secuiesc, care ar urma să fie compus din judeţele Covasna, Harghita precum şi „scaunul istoric Mureş”, ar avea un preşedinte cu mandat de patru ani. Proiectul de lege a iscat scandal în rândul politicienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.