Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul UDMR s-a dezlănțuit după condamnarea Annei Horvath: 'Procuratura s-a bazat pe probe inventate. Vorbim de stat de drept?'

kelemen hunor

Liderul UMDR, Kelemen Hunor, critică decizia Curții de Apel Cluj care a decis să o condamne pe Anna Horvath, fost viceprimar Cluj,  la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

„Procuratura s-a bazat pe probe inventate în cazul Annei Horváth, iar judecătoria nu a procedat corect având în vedere că în repetate ori nu a respectat procedurile. În cazul Annei nu justiția, nu legea a hotărât. În aceste 526 de zile s-a desfășurat o “crimă de caracter”. Putem vorbi de un stat de drept când un om este condamnat fără nicio probă? Vorbim de stat de drept când anunțul sentinței este pronunțată în spatele ușilor închise cu jumătate de oră mai devreme decât ora programată? De ce se teme sistemul de justiție? Indiferent ce crede procurorul, judecătorul, Anna rămâne liderul comunității noastre. Colegii, maghiarii din Cluj-Napoca rămân atenți la ce spune ea. De la ea nu poate lua nimeni hărnicia și corectitudinea. Credem în nevinovăția ei, credem că cei de la Curtea Supremă vor decide diferit! Ancsa, nu te lăsa, noi nu te lăsăm singură!”, este mesajul liderului UDMR, postat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.