Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR, după ce a văzut declarațiile liderilor coaliției de guvernare: am asistat stupefiat!

usr.ro
Catalin-Drula

Președintele USR Cătălin Drulă spune că a ascultat „stupefiat” declarația lui Nicolae Ciucă de vineri dimineața și că realitatea stă complet opus: Liderii coaliției spun că prioritățile lor sunt problemele societății, dar nu vorbesc decât despre funcții.

„Am ascultat mai devreme, recunosc, stupefiat declarația lui Nicolae Ciucă, am prins și din ce spunea Marcel Ciolacu. Realitatea stă complet opus a ceea ce declarau acești domni. Au spus că

prioritățile lor sunt problemele societății. Din contră, de cinci luni de zile, nu vorbesc decât despre funcții, nu vorbesc decât despre această nenorocită de rotativă, cine ce minister prinde, mai rămâne Grindeanu, pleacă Grindeanu, ce se întâmplă cu Bode, care este viitorul politic al domnului Ciucă. Acestea au fost prioritățile dumnealor, despre care se vorbește de cinci luni de zile”, a spus Cătălin Drulă, la RFI.

Drulă: sunt complet rupți de realitate

Liderul USR îl critică și pe președintele Klaus Iohannis, care a spus inițial că rocada de la guvernare poate avea loc conform calendarului, iar a doua zi s-a răzgândit.

„Sunt niște conducători complet rupți de realitate. Am văzut ieri de la președinte, care a pus ca la copiii să îi facă frumos înainte, cu repetiție, i-a chemat de acasă, din grevă pe profesori, ca să fie mulțumit domnul Iohannis. Domnul Ciucă și domnul Ciolacu au dat puțin față cu realitatea, când au fost la niște evenimente și lumea de acolo le-a exprimat dezamăgirea și i-a huiduit, sfidează profesorii (...). Președintele a folosit și acel termen, sticlă, dacă vă aduceți aminte, pe care nu l-a înțeles nimeni. Nu știu, s-a spart sticla, probabil, într-o zi, pentru că probabil se uită, știți, era acel basm, se uită ca într-o oglindă, așa, în care li se pare că-s cei mai frumoși din țară, dar de fapt, realitatea este hâdă, este urâtă, realitatea pe care au creat-o ei (...). Ieri, președintele Iohannis le-a vorbit iarăși de la glume proaste, adică le spune unor elevi și profesori că are și greva avantajele ei, sugerează cumva că e bine că oamenii ăștia nu-și primesc salarii pe timpul grevei, că e bine că sunt stresați și că nu-și știu viitorul, că acești copii nu primesc educație, ăsta este discursul unor chiulangii”, a adăugat liderul USR.

Liderii partidelor din coaliția de guvernare au amânat, vineri, rotația premierilor. „Am convenit ca până la soluționarea problemelor să nu îmi depun mandatul și să-mi asum responsabilitatea funcției de premier”, spune Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.