Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR face praf Guvernul Dăncilă: Este incapabil să poată prelua Preşedinţia Consiliului UE

Agerpres
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat că Guvernul condus de Viorica Dăncilă "este incapabil" să poată prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, precizând că speră ca, în această toamnă, Executivul să fie schimbat. 

"Realitatea factuală este că acest Guvern, condus de Viorica Dăncilă, (...) este, evident, incapabil să poată prelua Preşedinţia Consiliului şi, din această perspectivă, eu sper ca, în această toamnă, să reuşim să schimbăm Guvernul. Vom avea, evident, şi o moţiune de cenzură de la care noi avem foarte mari aşteptări. Nu am stabilit încă data, discutăm şi discutăm chiar cu toate forţele din Parlament. Este o realitate obiectivă. România nu are nicio şansă să conducă Consiliul (...), preluând Preşedinţia, cu acest Guvern", a declarat Dan Barna, după ce a participat la conferinţa "Drumul către Sibiu - Un pas mai aproape", organizată la Bucureşti de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, conform agerpres.ro

Totodată, preşedintele USR a precizat că, în PSD, "competenţa pare o glumă". 

"Liviu Dragnea a reconstruit acest PSD în care competenţa pare o glumă. În 1918, ministrul Dezvoltării era Anghel Saligny şi acum îl avem pe Paul Stănescu. Prim-ministru era Brătianu, o avem pe doamna Dăncilă. Sunt diferenţe uriaşe. El s-a înconjurat de oameni profund incompetenţi, având un singur obiectiv personal: miza domniei sale şi problemele penale (...) Pentru lipsa de performanţă a acestei guvernări se încearcă găsirea unui vinovat, respectiv a Uniunii Europene sau a calităţii noastre de membri ai Uniunii Europene", a mai afirmat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.