Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR Sibiu spune că Barna nu trebuie să demisioneze dacă nu intră în turul doi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna

Liderul USR Sibiu, Adrian Echert, a declarat că dacă Dan Barna nu intră în turul doi, nu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al acestei formaţiuni, având în vedere că rezultatul la alegerile de duminică este unul "extraordinar" potrivit Agerpres.

"Încă din punctul nostru de vedere, se joacă. Eu cred că va fi un rezultat la câteva mii de voturi, sperăm noi în favoarea noastră, dar va depinde foarte mult şi de cât de mobilizaţi rămânem în seara asta. (...) Sunt rezultate oricum extraordinare (...) sunt rezultate oricum foarte bune şi dacă Dan Barna nu va intra în turul doi, eu încă sper că suntem acolo pentru că cifrele ne arată că este posibil, (...) este un rezultat foarte bun pentru alianţă, este un rezultat foarte bun şi pentru USR, mă îndoiesc că vor exista voci care să ceară lucruri extreme precum demisia", a declarat preşedintele USR Sibiu, Adrian Echert.

Potrivit sursei citate, USR Sibiu le-a spus tuturor delegaţilor din secţii să fie vigilenţi.

"Noi le-am sugerat tuturor delegaţilor să fie foarte vigilenţi la tot ce se întâmplă în cadrul secţiei", a mai spus duminică seara, liderul USR Sibiu, Adrian Echert.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.