Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR Timiș, despre Ramona Dzitac care ar fi bătut o tânără: A demisionat din partid

demisie

Președintele USR Timiș Cristian Moș a declarat că liderul USR Găvojdia Ramona Dzitac, care ar fi bătut o tânără după ce aceasta a acuzat-o că i-a furat o pereche de pantofi și un costum de baie, a demisionat din partid.

„Noi ieri (joi - n.r.) dimineață am aflat. Ea nu ne comunicase inițial nimic. Nu știam nimic din ce s-a întâmplat. Nu am luat nicio decizie ieri pentru că am zis că trebuie să audiem ambele părți, să vedem informațiile și punctul ei de vedere. Am făcut biroul județean, l-am convocat. Am stat la discuții și ea și-a dat demisia din USR. Nu mai este membru al USR, nu mai reprezintă USR nicăieri”, a afirmat Cristian Moș, vineri, pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că Ramona Dzitac a explicat că toată povestea a fost făcută de „dușmanii politici” pe care îi are.

„A spus că a fost un lucru făcut de alți dușmani de ai ei politici. Noi am ascultat părțile. I-am spus punctul nostru de vedere și ea și-a dat demisia. Punctul meu de vedere este că nu acceptăm să se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu niciun membru USR. Nu vorbesc acum de furt sau alte discuții, dar contact fizic cu altcineva, acest lucru nu îl acceptăm în interiorul USR”, a conchis Moș, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

Președintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, a fost acuzată de o tânără că i-ar fi furat o pereche de pantofi și un costum de baie. În urma acestor acuzații, politiciana ar fi bătut-o pe tânără. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate de polițiști.

Surse judiciare au spus, pentru MEDIAFAX, că dosarul penal a fost deschis pe numele Ramonei Dzitac, aceasta fiind acuzată că ar fi bătut o tânără care ar fi acuzat-o de furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.