Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor - Eden Hazard este incert pentru returul cu Atalanta

eden hazard

Eden Hazard, mijlocaşul belgian al lui Real Madrid, a ratat al doilea antrenamentul colectiv consecutiv al echipei madrilene, la Centrul sportiv de la Valdebebas, având şanse mici să evolueze în meciul cu formaţia italiană Atalanta Bergamo, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează EFE.

Hazard a jucat din nou pentru Real sâmbătă, după ce stat departe de gazon mai bine de o lună, din cauza unei probleme musculare. Mijlocaşul belgian a disputat ultimele 15 minute ale meciului cu Elche (2-1) şi toată lumea se aştepta ca el să fie prezent pe teren şi în meciul cu Atalanta, programat marţi la Madrid.

El nu a participat însă la antrenamentul care a avut loc a doua zi după partida cu Elche, lipsind apoi şi la şedinţa de pregătire de luni.

Clubul Real Madrid nu a furnizat deocamdată nicio informaţie în legătură cu starea de sănătate a fotbalistului belgian, aşteptându-se ca antrenorul Zinedine Zidane să ofere detalii în cursul conferinţei de presă pe care o va susţine luni după amiază.

În meciul tur dintre Real şi Atalanta, disputat la Bergamo, madrilenii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Ferland Mendy (86).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.