Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor - Erling Haaland este apt de joc pentru partida cu Sevilla

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Borussia Dortmund va putea conta pe atacantul său vedetă Erling Haaland în meciul de marţi cu Sevilla FC, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, însă fundaşul stânga Raphael Guerreiro are şanse mici să joace, scrie luni DPA potrivit Agerpres.


Guerreiro nu a putut fi folosit în derby-ul de sâmbătă din Bundesliga, pierdut cu 2-4 pe terenul liderului Bayern Munchen. El a reluat antrenamentele alături de coechipierii săi, însă este incert pentru întâlnirea cu Sevilla, în aceeaşi situaţie fiind atacantul Giovanni Reyna. Învingătoare în tur cu 3-2 la Sevilla, Dortmund nu se va baza marţi pe extrema Jadon Sancho, accidentat.

Haaland s-a accidentat uşor în meciul cu Bayern, în care a fost înlocuit în minutul 60. Tânărul norvegian (20 de ani) a marcat două goluri în primele nouă minute ale partidei de la Munchen.

"Jadon nu va fi disponibil deocamdată, Rapha şi Gio nu vor lipsi prea mult, trebuie să vedem dacă mâine vor fi disponibili. Putem presupune că Erling Haaland şi Thorgan Hazard pot juca mâine", a declarat luni antrenorul interimar Edin Terzic.

Dortmund nu a mai atins sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2017, iar o calificare în această fază ar fi binevenită într-un sezon dificil. Echipa este doar pe locul 6 în Bundesliga şi riscă să nu obţină biletele pentru viitoarea ediţie a celei mai importante competiţii europene intercluburi.

"Am fi cu toţii incredibil de mândri să ne caliicăm în sferturi de finală. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice şi vom fi", a spus căpitanul lui Dortmund, Marco Reus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.