Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor la handbal feminin va debuta în 13 septembrie cu două echipe din România la start

digi 24
handbal feminin romania

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, echipele româneşti angrenate în Liga Campionilor în sezonul 2020-2021, îşi vor cunoaşte adversarele la tragerea la sorţi a grupelor din 1 iulie. Competiţia va debuta în 13-14 septembrie, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

EHF a anunţat programul etapelor săptămânale, dar şi cel al fazei play-off, sferturilor de finală şi al Turneului Final Four.

Astfel, meciurile tur-retur din grupe se vor derula între 13 septembrie 2020 şi 14 februarie 2021.

La start se vor afla 16 echipe, împărţite în două grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Citește și: Lovitură DURĂ de la DNA pentru directorul UNIFARM - Control judiciar pentru fapte de luare de mită, abuz și favorizarea unor persoane

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor şi va fi cap de serie la tragerea la sorţi din 1 iulie, iar CSM Bucureşti a primit wild-card şi va face parte din urna a treia valorică.

În competiţia similară masculină, România nu este reprezentantă, după ce Dinamo Bucureşti nu a fost acceptată prin wild-card. Liga Campionilor la masculin are acelaşi sistem de desfăşurare.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.