Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor revine marți, după pauza internațională: Galatasaray mai vrea o victimă cu nume

Galatasaray

Cele 32 de echipe implicate în faza grupelor UEFA Champions League vor continua de marți să lupte pentru trofeul suprem, când începe etapa a 3-a. Echipe precum Galatasaray, speră să atragă atenția și să fie din nou cap de afiș.

Programul meciurilor de marți, 24 octombrie, conform mediafax.

Galatasaray vs Bayern (19:45)
Inter vs Salzburg (19:45)
Man United vs Copenhaga (22:00)
Sevilla vs Arsenal (22:00)
Lens vs PSV Eindhoven (22:00)
Braga vs Real Madrid (22:00)
Union Berlin vs Napoli (22:00)
Benfica vs Real Sociedad (22:00)

Programul meciurilor de miercuri, 25 octombrie

Feyenoord vs Lazio (19:45)
Barcelona vs Shakhtar Donetsk (19:45)
Celtic vs Atlético de Madrid (22:00)
Paris SG vs Milan (22:00)
Newcastle vs Dortmund (22:00)
Leipzig vs Steaua Roșie (22:00)
Young Boys vs Man City (22:00)
Antwerp vs Porto (22:00)

Campioana Turciei se află pe val după victoria surprinzătoare cu 3-2 pe terenul lui Manchester United, în etapa a doua, iar oamenii lui Okan Buruk au acum șansa de a cuceri șefia Grupei A, dacă reușesc să ia treacă și de Bayern, de șase ori campioană europeană.

Doi jucători de la Cimbom vor fi deosebit de dornici să se impună în fața giganților germani. Fundașul Angeliño a înfruntat Bayern de șase ori în calitate de jucător al lui Leipzig și Hoffenheim, dar nu a gustat niciodată victoria, iar pentru Kerem Demirbay a fost o poveste similară, deși una care-i oferă mai multe speranțe.

Mijlocașul s-a confruntat cu formația bavareză de 14 ori și a suferit opt înfrângeri, dar jucătorul în vârstă de 30 de ani a reușit cel puțin patru victorii în perioada petrecută la Hoffenheim și Leverkusen.

De asemenea, el a avut trei implicări la goluri în primele sale trei meciuri împotriva bavarezilor, inclusiv un gol memorabil la Munchen în 2016.

În cazul în care Milan Škriniar va fi inclus în apărarea pariziană a lui PSG pentru prima parte a dublei cruciale cu Milan, internaționalul slovac va înfrunta echipa italiană pentru a 19-a oară în cariera sa.

Asta înseamnă că va deveni jucătorul care a înfruntat Milan de mai multe ori decât orice alt club. Fundașul central pare să aibă și noroc în meciurile împotriva Milanului, având 11 victorii și doar patru înfrângeri în întâlnirile anterioare.


Acest noroc va fi binevenit pentru echipa lui Luis Enrique, care încearcă să-și revină după înfrângerea cu 4-1 de la Newcastle, în timp ce Milan speră că dacă va trece de apărarea lui Škriniar va obține și prima victorie a campaniei, după două remize fără goluri în Grupa F.

Feyenoord-ul lui Arne Slot a învins Roma în prima manșă a sferturilor de finală ale UEFA Europa League în sezonul trecut, iar în această stagiune, se confruntă cu rivalii din capitală, cu Lazio, pe Stadion Feijenoord "De Kuip".

Un jucător care are amintiri deosebit de plăcute din acea dispută este Mats Wieffer. "Lucrurile merg foarte repede pentru mine în acest moment", a declarat mijlocașul după acea victorie din martie. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a marcat singurul gol al acelei partide inaugurale, după ce își făcuse debutul pentru Olanda cu câteva săptămâni mai devreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.