Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor - Ultimul tango la Paris pentru Kylian Mbappe (presă)

eurosport.com
Kylian Mbappe

Starul Kylian Mbappe se pregăteşte să dispute ceea ce ar putea fi ultimul său meci în tricoul formaţiei Paris Saint-Germain pe Parc des Princes, marţi seara, în compania formaţiei germane Borussia Dortmund, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, eveniment comentat de presa internaţională, potrivit Agerpres.

"Ultimul tango la Paris", titrează cotidianul Marca, referindu-se la jucătorul aşteptat în această vară la campioana din La Liga, Real Madrid. "Mbappe vrea să plece în stil mare. Starul lui PSG intenţionează să spună la revedere Ligii Campionilor pe teren propriu, trimiţându-şi echipa în finală", scrie publicaţia spaniolă.

Învinsă la limită în meciul tur din Germania (0-1), PSG este obligată să învingă marţi, pe teren propriu, pentru a se califica în cea de-a doua finală din istoria sa în competiţia fanion a fotbalului european, după cea pierdută în 2020, în faţa echipei Bayern Munchen.

Celălalt ziar de sport madrilen, AS, se referă la rândul său la "ultimul meci al lui Mbappe în Champions League la Paris", "care ar putea să nu fie însă ultimul" în această competiţie, dacă PSG "va reuşi o 'remontada' împotriva Borussiei Dortmund".

AS scrie totodată că Mbappe urmează să dispute duminică ultima sa partidă oficială în tricoul parizienilor pe Parc des Prince, împotriva formaţiei FC Toulouse, punctul final al celor şapte ani petrecuţi la clubul parizian, în care a devenit cel mai bun jucător din Ligue 1 şi cel mai bun marcator din istoria lui PSG.

Kylian Mbappe este liderul clasamentului golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor, cu 8 goluri, la egalitate cu norvegianul Erling Haaland, a cărui echipă, Manchester City, a fost eliminată însă în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.