Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga germană de fotbal plănuieşte respectarea contractului cu difuzorul rus Match TV și vrea transmiterea de meciuri în Rusia cu mesaje pacifiste

dfb.de
federatia germana de fotbal

Liga germană de fotbal (DFL) plănuieşte respectarea contractului cu difuzorul rus Match TV, deşi acesta a întrerupt transmisia meciurilor din Bundesliga în weekend-ul trecut din cauza unor mesaje contra invaziei Rusiei în Ucraina, transmite DPA, citat de Agerpres.

Transmisia live a meciului de sâmbătă dintre Borussia Dortmund şi RB Leipzig a fost oprită înainte de sfârşitul primei reprize, din cauza unor mesaje pro-ucrainene şi altora direct împotriva agresiunii ruse.

''DFL continuă să se bazeze pe posibilitatea de a ajunge la poporul rus cu mesaje de pace de pe stadioane. În ultimele zile de meci, apeluri pentru pace de pe stadioanele din Bundesliga şi divizia a doua au fost prezentate populaţiei ruse prin transmisii în direct şi decalate. În acelaşi timp, am luat notă că au fost restricţii masive în unele cazuri, inclusiv întreruperea transmisiilor după mesaje împotriva războiului'', a precizat DFL pentru DPA.

DFL va monitoriza atent situaţia pentru a menţine în vigoare contractul. Luna trecută, DFL a anunţat că va dona o parte din veniturile din contractul cu Match TV pentru efortul umanitar din Ucraina.

Campionate de top ca Premier League şi Ligue 1 au stopat difuzarea meciurilor lor în Rusia, în timp ce Bundesliga, La Liga şi Serie A continuă transmiterea partidelor live cu mesaje de pace în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.