Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga I - Mircea Rednic speră într-o vicrorie de moral cu Dinamo

Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi au nevoie de o victorie pentru moral în meciul cu Dinamo programat, vineri, în etapa a 25-a a Ligii I.

"Orice meci e greu în situaţia în care suntem noi. Sper că am reuşit să ne recuperăm din punct de vedere mental. Ştim situaţia de la Dinamo. Ei au jucători de calitate, au făcut şi meciuri bune, chiar dacă acum trec printr-o perioadă proastă. Mai puţin mă interesează situaţia lor. Păcat că noi în ultimele trei meciuri nu am reuşit să adunăm puncte pe un fond de joc bun. Sper că băieţii au înţeles mesajul meu şi al conducerii, pentru că nu mai e timp şi trebuie să facem tot ce e posibil să câştigăm cele trei puncte. În atac, e clar că din momentul în care a plecat Kevin (n.r. - Kevin Luckassen), noi nu am găsit soluţii. Chiar dacă am tot schimbat. E nevoie de o victorie şi pentru moral, pentru încredere. Băieţii muncesc foarte bine, doar rezultatele le lipsesc şi sper ca mâine să avem un rezultat pozitiv", a spus tehnicianul.

Întrebat dacă partidele cu Dinamo sunt speciale pentru el, Rednic a răspuns: "Nu e un meci special cu Dinamo... Eu sunt profesionist, am fost implicat acolo şi sentimental, şi financiar. Am avut intenţiile cele mai bune ca lucrurile să meargă bine. Nu au vrut, până la urmă tot eu am avut de suferit, am fost acuzat că nu ştiu ce am făcut... că am venit să mă îmbogăţesc la un club care e întreţinut de suporteri. Dar e special pentru că joc cu Dinamo, în Groapă, acolo unde în mare parte a fost cariera mea ca jucător şi ca antrenor. Dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace şi să câştige".

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte, vineri, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.