Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga I către naționala U21 - Suntem mândri de voi

romania tineret

Echipele din Liga I au reacţionat prin mesaje postate pe reţelele de socializare şi pe site-urile oficiale, după înfrângerea înregistrată de naţionala under 21 în semifinala cu Germania de la Campionatul European, declarându-se mândre de tricolori potrivit news.ro

“Campioana României CFR Cluj felicită Echipa Naţională de Tineret a României pentru performanţa extraordinară de a juca o semifinală de Campionat European. Suntem alături de voi! Capul sus, băieţi!”, a notat CFR Cluj.

“Felicitări, tricolori! Suntem mândri de voi!”, a scris şi FC Viitorul, adăugând: “Naţionala U21 a României a fost eliminată în semifinalele Campionatului European, dar întreaga echipă trebuie felicitată pentru performanţa unică din fotbalul românesc la acest nivel de vârstă, de a ajunge între cele mai bune patru formaţii ale continentului. Tricolorii au condus cu 2-1 la pauză campioana en-titre Germania, dar au cedat în final cu 2-4, după două goluri primite în min.90 şi min.90+4 ! A fost însă un turneu final de poveste, în care România U21 a învins cu 4-1 Croaţia, cu 4-2 Anglia şi a remizat cu Franţa, scor 0-0. Un turneu final în care Ianis Hagi a avut evoluţii extraordinare, în care a şi marcat de două ori. Un turneu final în care FC Viitorul a fost reprezentată de numai puţin de 10 foşti sau actuali jucători, Ianis Hagi, Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Cătălin Căbuz, Tudor Băluţă, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Alexandru Cicâldău şi Cristian Manea, care împreună au contribuit la 8 din cele 10 goluri ale României la acest Campionat European. O prezenţă la un turneu final după 21 de ani, la care au contribuit alţi trei actuali jucători ai Viitorului Constanţa: Denis Drăguş - accidentat cu două zile înaintea debutului la C.E, Alexandru Măţan şi Carlo Casap - au evoluat în preliminarii, precum şi fostul jucător al FC Viitorul, Răzvan Marin, care, din păcate, nu a fost lăsat de Ajax Amsterdam să participe la acest C.E. Felicitări tricolori pentru momentele speciale oferite pe parcursul acestui turneu final din Italia şi San Marino! Suntem mândri de voi!”

“Suntem mândri de voi”, a fost şi mesajul FC Dinamo, în timp ce Universitatea Craiova i s-a adresat şi lui Alexandru Cicâldău în mod special: “Capul sus, tricolori! Suntem mândri de voi. Eşti erou. Tu. Toţi tricolorii. Voi, toţi, cei care v-aţi dat sufletul pe teren pentru ţara noastră. Familia ta, Ştiinţa, te aşteaptă acasă, Cic”.

Şi Ciprian Marica a postat un mesaj de susţinere: “Împreună de bucurăm... împreună suferim! Împreună suntem mai puternici! Hai România!”.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală. Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.