Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN au semnat un memorandum privind cooperarea în vederea unei îmbunătăţiri a situaţiei actuale din fotbalul românesc

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN au semnat, joi, un memorandum privind cooperarea dintre cele două foruri în vederea unei îmbunătăţiri a situaţiei actuale din fotbalul românesc, informează LPF, citat de news.ro.

Cele două părţi îşi propun să colaboreze instituţional şi să identifice cele mai bune soluţii privind legislaţia sportivă în vederea evitării pe viitor a unor situaţii de genul celei apărute recent la clubul Gaz Metan Mediaş.

Totodată, ambele foruri au şi agreat să colaboreze pentru realizarea mai multor programe care să sprijine fotbaliştii profesionişti în timpul carierelor lor, dar şi după retragerea acestora din activitate.

De asemenea, LPF şi AFAN au stabilit şi un program de lucru în vederea susţinerii membrilor proprii, program ce urmează să se deruleze în perioada următoare, plecând de la premisa comună de a îmbunătăţi fotbalul nostru şi de a îndepărta anumite aspecte negative care au împiedicat, uneori, dezvoltarea acestui sport devenit fenomen cu implicaţii sociale extrem de importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.