Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Ligia Deca, după ce a ajuns ministrul Educației: Veţi avea în mine un partener implicat pentru ca fiecare copil să aibă acces la educaţie de calitate

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ligia Deca

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a dat asigurări, luni, că va fi "un partener implicat" astfel încât copiii să aibă acces la "educaţie incluzivă de calitate", anunță Agerpres.

Ea a mulţumit membrilor BPN al PNL pentru încrederea acordată prin decizia acestora de a o propune în funcţia de ministru al Educaţiei, dar şi premierului Nicolae Ciucă "pentru susţinere şi sprijin".

"Decizia de astăzi mă onorează şi mă responsabilizează deopotrivă. PNL şi-a asumat politic din primul moment materializarea proiectului "România Educată". Mulţumesc predecesorilor mei pentru toţi paşii deja realizaţi în construirea cadrului legislativ şi în operaţionalizarea viziunii în programe concrete, cu finanţare naţională sau europeană. Vă asigur ca veţi avea în mine un partener implicat pentru ca fiecare copil să aibă acces la educaţie incluzivă de calitate", a scris Deca, pe Facebook.

Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus, luni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, într-o ceremonie care s-a desfăşurat la Palatul Cotroceni.

Ligia Deca a fost propusă pentru această funcţie de Biroul Politic Naţional al PNL. Ultimul deţinător al portofoliului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a demisionat joia trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.