Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liliana Mincă vrea să-i strice Simonei Man ședința lărgită a PPDD

simona-man

Conducerea largita a PPDD se reuneste, vineri, intr-un Comitet Executiv, dupa ce o serie de parlamentari au fost exclusi din partid, iar grupul deputatilor a anuntat ca denunta protocolul cu PSD.

Deputatul Liliana Mincă, exclus din PPDD, a declarat pentru stiripesurse.ro ca va face o vizita la sedinta partidului, in care va depune un memoriu din partea tuturor celor care au fost exclusi din PPDD si va cere Congres al partidului pentru debarcarea Simonei Man.

"Au convocat sedinta ca sa se justifice in fata celor din CEx de ce ne-au dat afara, sa ne denigreze, ceea ce va face obiectul unei plangeri, pentru ca noi am muncit, plus ca vom cere si prejudicii, nu poti sa-ti bati joc de cei care au muncit. Au exclus peste 1.000 de oameni in doi ani de zile. Ia intrebati cati au fost exclusi de la Arad ca sa intre mama Simonei Man consilier? Vor spune cat de rai sunt deputatii", spune Liliana Minca.

Contactat de stiripesurse.ro, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, spune ca este vorba de o sedinta normala.

"E sedinta ordinara, la 3 luni, la termen. O sa fie si o analiza a ciclului electoral trecut, dar avem pe ordinea de zi si pregatirea pentru 2016. De excluderi nici vorba, ce-a fost de exclus s-a exclus", a declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.