Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a fost decisiv pentru victoria lui Inter Miami în faţa lui New York Red Bulls. Cinci pase şi un gol într-o singură repriză a dat argentinianul

mlssoccer.com
messi

Superstarul argentinian Lionel Messi a fost decisiv pentru victoria lui Inter Miami cu scorul de 6-2 în faţa lui New York Red Bulls, sâmbătă, în Major League Soccer, cu cinci pase decisive şi un gol într-o singură repriză, relatează AFP, citat de Agerpres.

Messi nu a fost singurul care a strălucit în meciul disputat în Florida, întrucât coechipierul său, uruguayanul Luis Suarez, a realizat tripla.

 



Leo Messi şi-a început festivalul în timp ce echipa sa era condusă cu 1-0 la pauză. După o pasă pentru Matias Rojas, în min.48, octuplul câştigător al "Balonului de Aur" i-a permis lui Miami să treacă în avantaj două minute mai târziu, la o pasă a lui Luis Suarez.

După o dublă pentru Rojas, fostul cuplu redutabil de atacanţi ai Barcelonei a tranşat soarta meciului, uruguayanul marcând de trei ori în mai puţin de 15 minute, din minutele 61 până în 81.

Această performanţă statistică, nemaiîntâlnită în MLS, îi permite lui Messi să ajungă la 10 goluri şi 12 pase decisive în opt meciuri disputate.

Graţie acestei victorii, Inter Miami şi-a păstrat locul de lider în Conferinţa de Est, cu 24 pct în 12 meciuri, în timp ce New York RB este pe 4 cu 17 pct.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.