Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a participat la antrenamentul colectiv al selecţionatei Argentinei

sportsmax.tv
messi psg

Starul Lionel Messi a participat marţi la antrenamentul colectiv al selecţionatei Argentinei, care se pregăteşte pentru meciurile cu Uruguay şi Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022, după ce cu o zi înainte se antrenase separat, informează EFE, arată Agerpres.

În schimb, colegul lui Messi de la Paris Saint-Germain, Leandro Paredes, care a suferit o leziune musculară de la jumătatea lunii octombrie, s-a pregătit din nou individual.

Messi s-a confruntat la rândul său cu probleme la genunchiul stâng în ultima perioadă, iar luni s-a antrenat separat, alături de Paredes, sub supravegherea unui kinetoterapeut.

Naţionala Argentinei mai are programat un antrenament miercuri dimineaţă, înainte de a se deplasa în Uruguay pentru partida cu "celeştii", programată pe 12 noiembrie, în cadrul etapei a 13-a a preliminariilor sud-americane ale CM 2022. Messi şi colegii săi vor primi apoi vizita "eternei rivale" Brazilia, pe 16 noiembrie.

Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, speră să-l poată titulariza pe Messi în partida împotriva Uruguayului, însă ia în calcul şi alte variante în cazul în care căpitanul naţionalei "alibceleste" nu va fi în cea mai bună condiţie fizică.

Brazilia şi Argentina, ambele neînvinse de la debutul preliminariilor, ocupă primele două locuri în grupa unică din America de Sud, cu 31, respectiv 25 de puncte. Ele sunt urmate de Ecuador, 17 p, Columbia şi Uruguay, câte 16 p, Chile, 13 p, Bolivia şi Paraguay, câte 12 p, Peru, 11 p, şi Venezuela, 11 p.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.