Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a primit din partea Papei Francisc un tricou cu dedicaţie

twitter.com
lionel messi tricou papa

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a primit un tricou din partea Papei Francisc, acestuia fiindu-i înmânat de Emmanuel Gobilliard, episcop auxiliar de Lyon şi delegat pentru Sfântul Scaun al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, a anunţat asociaţia Athletica Vaticana, citat de news.ro.

"Om cu credinţă, Messi mi-a spus cât de important a fost acest pas pentru el. Ne-am rugat împreună”, a postat pe Twitter Episcopul Gobilliard cu o fotografie alături de starul argentinian care ţine tricoul galben în mâini şi o alta alături de brazilianul Neymar.

"Schimbul de tricouri între papă şi starul argentinian este acum încheiat”, adaugă Athletica Vaticana. În octombrie, premierul francez Jean Castex i-a dăruit Papei Francisc tricoul cu autograf al lui Messi, cu numărul 30, în culorile Paris Saint Germain.

Suveranul Pontif argentinian, mare fan al fotbalului - este un susţinător al clubului din Buenos Aires San Lorenzo încă din copilărie - i-a mulţumit şi l-a felicitat pentru "simplitate". Lionel Messi şi Jorge Bergoglio, ales Papă în martie 2013, s-au întâlnit în august acelaşi an la Vatican.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.