Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi ar putea deveni cel mai scump fotbalist din lume. 117 milioane EURO pentru transfer

fc barcelona messi neymar suarez

Clubul britanic de fotbal Manchester City va face, în vara anului 2017, o ofertă record pentru transferul argentinianului Lionel Messi, de la FC Barcelona, informează luni publicaţia The Mirror citată de Mediafax.

Potrivit sursei citate, finanţatorii echipei de pe Etihad Stadium pregătesc un pachet financiar în valoare de 200 de milioane de lire sterline, aproximativ 234 de milioane de euro, sumă care include banii de transfer şi salariul jucătorului. Englezii îi oferă lui Messi un salariu săptămânal de 500.000 de lire sterline, în jur de 585.000 de euro, iar Barcelonei 100 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 117 milioane de euro.

Dacă se va realiza transferul, Lionel Messi va deveni cel mai scump fotbalist din toate timpurile. Deţinătorul recordului este francezul Paul Pogba, cumpărat de Manchester United cu 105 milioane de euro de la Juventus Torino.

Contractul lui Messi cu Barcelona expiră în iunie 2018, dar jucătorul ajuns la 29 de ani ezită să semneze prelungirea. Problemele cu justiţia spaniolă, dar şi refuzul conducătorilor de pe Camp Nou de a introduce în noul contract o clauză care să-i permită să plece la Newell's Old Boys, echipă la care vrea să îşi încheie cariera, l-au făcut pe argentinian să refuze, pentru moment, prelungirea înţelegerii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.