Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi atacă arbitrii de la semifinala Copa America, Brazilia-Argentina, scor 2-0: 'I-au favorizat pe ei. S-a întâmplat pe toată durata jocului'

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Lionel Messi (32 de ani) consideră că arbitrajul nu a dat dovadă de imparțialitate în timpul semifinalei Copa America, disputată între Brazilia și Argentina, miercuri, 3 iulie, informează MEDIAFAX.

Brazilia și-a asigurat locul în finala Copa America cu o victorie de 2-0 împotriva Argentinei. Golurile înscrise de Gabriel Jesus și Roberto Firmino au fost de ajuns pentru a încheia traseul Argentinei în Copa America.

Lionel Messi admite greșelile echipei sale, însă consideră că arbitrajul a fost părtinitor.

Argentinienii au cerut de mai multe ori lovituri de penalty, însă acestea au fost respinse de arbitrul Roddy Zambrano. Brazilianul Arthur a scăpat nepedepsit după ce l-a faultat pe Nicolas Otamendi în ultimele momente ale partidei.

”Brazilia nu a fost mai bună. Au înscris rapid primul gol și al doilea a fost marcat dintr-un penalty pe care nu îl meritau. Azi nici măcar nu au apelat la VAR. Toate deciziile luate de brigada de arbitri i-au favorizat pe ei. Cartonașe pentru noi, nu pentru ei. Au fost patru faulturi pe care arbitrul nu le-a văzut. S-a întâmplat pe toată durata jocului”, a declarat Lionel Messi, imediat după încheierea meciului.

”Am discutat cu arbitrul și mi-a spus că ne respectă și că va avea grijă ca totul să decurgă cum ar trebui, dar în nici un moment nu am văzut asta. Nu avem nici o scuză, dar trebuie să revizuim acest lucru, să îl analizăm și să sperăm că cei de la CONMEBOL (n.red. - Confederația Sudamericană de Fotbal) vor face ceva în legătură cu aceste fapte. Deși sunt sigur că acest lucru nu se va întâmpla pentru că Brazilia deține prea multă putere în această organizație”, a mai adăugat argentinianul.

Brazilia o va întâlni în finala Copa America pe câștigătoarea din a doua semifinală, jucată între naționalele Chile și Peru, joi, 4 iulie, de la ora 03:30 (ora României).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.