Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina în Qatar, are statuie la sediul Conmebol /Foto

Messi Cupa Mondială

După ce Lionel Messi a condus Argentina la al treilea titlu mondial în decembrie anul trecut, o statuie a atacantului de la Paris Saint-Germain va sta alături de cele ale lui Diego Maradona şi Pelé la muzeul Confederaţiei sud-americane de fotbal (Conmebol), din Luque, Paraguay.

Messi, ţinând în mână o replică a trofeului Cupei Mondiale, a stat lângă statuia în mărime naturală în timpul unei ceremonii de dezvelire la sediul Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal din Luque, Paraguay, înaintea tragerii la sorţi pentru Copa Libertadores de luni, conform News.ro.

Sâmbătă, centrul de pregătire al naţionalei Argentinei a fost redenumit cu numele jucătorului de la Paris Saint-Germain.

Jucătorii şi selecţionerul Lionel Scaloni au primit trofee în miniatură ale Cupei Mondiale şi Copa America, pe care au câştigat-o în 2021. Argentina va juca în noaptea de marţi spre miercuri împotriva Curaçao, într-un meci amical în care Lionel Messi ar putea deveni primul jucător argentinian care ajunge la 100 de goluri pentru echipa naţională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.