Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi continuă să scrie istorie la Barcelona - A ajuns la succesul cu numărul 334 în tricoul blaugrana în LaLiga

www.news.ro
Leo Messi

Lionel Messi a scris o nouă filă în istoria fotbalului din Spania. Atacantul argentinian a ajuns la succesul cu numărul 334 în tricoul blaugrana în La Liga, în 445 de meciuri disputate potrivit mediafax

Singurul care a mai reușit această performanță este fostul portar al echipei Real Madrid, Iker Casillas, însă goalkeeper-ul iberic a obținut victoriile în mai multe partidei jucate, 510.

În ultima etapă, Barcelona s-a impus pe Nou Camp în fața celor de la Espanyol, cu scorul de 2-0, iar ambele goluri au fost marcate de Messi. În minutul 72, argentinianul a fost "ajutat" de adversarul Sanchez, care a deviat lovitura liberă executată de atacantul blaugrana în propria poartă. Al doilea gol a venit cu un minut înainte de finalul partidei. Ter Stegen a aruncat lung, Malcom i-a pasat lui Messi, argentinianul a reușit dubla, iar Barcelona rămâne neînvinsă de Espanyol de 10 ani.

Cu prezența din meciul de sâmbătă, 30 martie, Lionel Messi l-a depășit pe Andres Iniesta în ceea ce privește numărul partidelor jucate în tricoul blaugrana. Argentinianul a ajuns la 675 de jocuri, în timp ce fostul căpitan, Iniesta, are 674. Xavi are 767 de meciuri, în toate competițiile, jucate pentru clubul catalan.

Barcelona este pe primul loc în La Liga cu 69 de puncte obținute în 29 de meciuri. Pe locul al doilea este Atletico Madrid cu 59 de puncte. Real Madrid este pe poziția a treia, are 54 de puncte, iar duminică, 31 martie, de la ora 21:45, va juca pe Santiago Bernabeu în fața echipei Huesca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.