Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi i-a rupt mâna unui spectator

fotbal tv

În prima repriza a meciului de la Villareal, un suporter aflat în spatele portii lui Asenjo a fost lovit de o minge sutata de Lionel Messi. Suporterul a ajuns la spital cu mâna rupta.

În minutul 15 al partidei dintre Villareal si FC Barcelona, atacantul Lionel Messi a încercat sa înscrie cu un sut din afara careului, însa mingea nu a prins cadrul portii aparate de Sergio Asenjo, s-a dus în tribune si a lovit un spectator, scrie Mediafax. Tânara ghinionsta, care se afla în spatele portii gazdelor, a încercat, la început sa ramâna pe scaun însa i s-a facut rau si a fost nevoie de interventia rapida a medicilor.

Acestia au luat-o pe tânara din tribune si i-au acordat primele îngrijiri medicale la cabinetul de la stadion. Verdictul final a venit ceva mai tîrziu, la spitalul din Villareal, acolo unde doctorii au diagnosticat-o cu fractura.

Imediat dupa ce au aflat despre incident, oficialii clubului FC Barcelona au luat imediat legatura cu tânara si au asigurat-o ca va primi tot ajutorul de care are nevoie. Mai mult, Raquel a primit invitatia de asista la orice meci doreste pe Camp Nou si va primi si un tricou cu semnatura lui Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.