Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi va fi titular împotriva Braziliei

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Atacantul Lionel Messi va fi titular împotriva Braziliei, a confirmat selecţionerul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, înaintea duelului din preliminariile Cupei Mondiale 2022, scrie El Mundo Deportivo, arată Agerpres.

Întrebat de ziarişti dacă Messi va fi titular în meciul de marţi seara, Scaloni a fost categoric: "Se confirmă că va juca."

După ce o accidentare la genunchi l-a făcut să rateze ultimele două meciuri ale lui PSG, Messi a fost folosit doar în ultimul sfert de oră al partidei câştigate vineri în faţa Uruguayului (1-0), tot în preliminariile CM 2022.

"Zilele trecute era bine la nivel fizic. Până la urmă, noi am decis că ar trebui să joace doar câteva minute pentru a avea nişte senzaţii bune. Pentru mâine se confirmă că Messi va juca. Să sperăm că se simte bine", a spus Scaloni înaintea meciului din oraşul argentinian San Juan.

Messi nu a mai fost titular de la meciul din Ligue 1, de pe 29 octombrie, PSG - Lille, în care a fost schimbat la pauză din cauza accidentării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.