Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi va reveni la echipa națională a Argentinei

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Leo Messi (31 de ani) a luat decizia finală în ceea ce priveşte naţionala Argentinei, potrivit mediafax.

Cel mai important fotbalist al "Pumelor" a decis să revină la naţionala "Albiceleste" înaintea Copei America şi va participa la două meciuri de pregătire în vederea competiţiei care se va desfăşura în vară, în Brazilia. Alături de Messi, un alt star de la naţionala Argentinei a decis să revină.

Vedeta Barcelonei a deci să răspundă pozitiv următoarelor convocări la naţionala Argentinei. Messi va fi în lotul lui Lionel Scaloni la meciurile amicale cu Venezuela şi Maroc. Scaloni a preluat frâiele la naţionala Argentinei după ce Jorge Sampaoli a fost demis, la capătul unui Campionat Mondial ratat, în Rusia, competiţie pe care sud-amercanii au părăsit-o imediat după grupe, fiind eliminaţi de Franţa.

"Nu vreau să se creadă că Messi este salvatorul nostru!", a spus Scaloni, înaintea meciurilor de pregătire la care va lua parte şi căpitanul de drept al naţionalei "Albiceleste". Alături de Messi, la naţionala Argentinei va reveni şi Angel Di Maria, de la PSG, care şi-a luat şi el pauză de la partidele echipei naţionale la sfârşitul Mondialului.

Messi a jucat ultima dată pentru naţionala Argentinei la Mondial, partida pierdută contra Franţei, 4-3. De atunci, "Pumele" au mai jucat cu Guatemala (3-0), Columbia (0-0), Iraq (4-0), Brazilia (0-1) şi de două ori cu Mexic (2-0 şi 2-0)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.