Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Scaloni şi-a prelungit contractul cu Argentina până în 2026

Mundo Albiceleste
Lionel Scaloni

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, și-a prelungit contractul până în 2026, a anunțat luni Federația Argentinei, după ce a condus echipa la triumful de la Cupa Mondială din Qatar de anul trecut.

Scaloni și-a reînnoit contractul după ce s-a întâlnit luni, la Paris, cu președintele AFA, Claudio Tapia, acesta fiind valabil până la următoarea Cupă Mondială din Canada, Mexic și Statele Unite, scrie Mediafax.

"Claudio Tapia și Lionel Scaloni s-au întâlnit pentru a încheia prelungirea contractului de antrenor al selecționatei de seniori până în 2026", a precizat AFA într-un comunicat.

Scaloni, care a jucat pentru argentinienii de la Newell's Old Boys, Lazio și Mallorca, și-a început legătura cu naționala ca parte a staff-ului tehnic condus de Jorge Sampaoli, care a fost demis după eliminarea în optimi la Cupa Mondială din 2018 din Rusia.

Scaloni, în vârstă de 44 de ani, a revizuit complet echipa al cărei căpitan este Lionel Messi, cu care a câștigat Copa America în 2021 plus "Finalissima" împotriva Italiei și Cupa Mondială din 2022. El are un bilanț de 37 de victorii, 15 egaluri și cinci înfrângeri în 57 de meciuri.

"Când încrederea este ridicată, comunicarea este simplă și eficientă. Continuăm să consolidăm proiectul echipei naționale, împreună cu Lionel Scaloni, antrenorul campioanei mondiale", a declarat Tapia, care se află la Paris pentru a participa la gala premiilor FIFA 'The Best'.

Scaloni este favorit pentru a fi desemnat cel mai bun antrenor al anului 2022 la prezentarea premiilor, care va avea loc în cursul zilei de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.