Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lipă, despre performanţele canotorilor: Mă încarcă enorm rezultatele lor, sufăr cu ei, vâslesc cu ei, câştig cu ei, pierd cu ei

ziuanews.ro
elisabeta lipa

Preşedintele FR de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, joi, că este foarte încântată de performanţele canotorilor la europene, subliniind că aceştia mai au un examen greu, peste o lună, calificările pentru Jocurile Olimpice, potrivit news.ro.

"Mă încarcă enorm rezultatele lor, sufăr cu ei, vâslesc cu ei, câştig  cu ei, pierd cu ei. Mereu încerc să  le transmit şi să-i încurajez că pentru sportul de performanţă merită toate sacrificiile din lume. Ei sunt atât de aproape de titlul olimpic, încât îmi vine să-i arunc în apă şi să trag cu ei..Copiii ăştia au talent. Sunt foarte mândră de ei, este o generaţie de excepţie. Ei vor mai avea un examen foarte greu, peste o lună, pentru calificările la JO", a declarat Lipă la emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

Lipă şi sportivii medaliaţi la CE de la Varese au fost prezenţi, joi, la emisiunea de a Pro TV.

Gianina Beleagă, medaliată cu argint, a afirmat: "La competiţii ai vocea doamnei Lipă în minte. Eu mă uit cumva doar cu ochii, nu mă întorc cu capul. Cred că încurajările ei şi ale antrenorilor contează cel mai mult. Mi-am demonstrat mie că pot face mai mult".

Citește și: BREAKING Sorina Pintea pierde PRIMUL MECI cu DNA

Simona Radiş a afirmat că sunt zile în care merge la somn la ora 21.30, iar altele la 23.00, subliniind că nu au o oră preferată pentru somn.

Mâncăm ce vrem, atât timp cât nu punem pe noi, au spus canotorii, care au afirmat că Elisabeta Lipă nu-i alintă atunci când câştigă, dar le mai spune uneori "micuţule".

Sportivii prezenţi în studio au afirmat că Lipă are porecla "Doamna de Aur".

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de la Varese cu şase medalii, după cum urmează: două de aur - dublu vâsle feminin şi opt plus 1 feminin, patru de argint - vâsle simplu feminin, dublu rame feminin, patru rame masculin şi opt plus 1 masculin.

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Varese a fost formată din 46 de sportivi, în 13 echipaje feminine şi masculine.

La ediţia precedentă, România a câştigat tot şase medalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.