Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lipsa autostrăzilor îi afectează și pe demnitari: Ecaterina Andronescu nu a ajuns la un eveniment din cauza traficului/ Ce spune MEN - VIDEO

ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu nu a ajuns la un eveniment din București din cauza traficului de la Suceava până în Capitală, potrivit consilierului său, Radu Székely. Pe de altă parte, Ministerul Educației susține că ministrul a participat la evenimentul respectiv.

”Din păcate, doamna ministru Andronescu nu a ajuns la eveniment. Avea de gând să participe. A fost ieri la Suceava, la premierea olimpicilor și traficul a îngreunat sau a făcut imposibilă sosirea domniei sale aici”, a spus sâmbătă, consilierul ministrului, Radu Szekely, la evenimentul de premiere a liceelor din fruntea Clasamentului Registrului Educațional Alternativ, potrivit unei inregistrari de pe pagina de Facebook a Registrului.

Citește și Liderul grupului ALDE din PE : Uniunea Europeană trebuie să o susțină pe Laura Codruța Kovesi

Pe de altă parte, Ministerul Educației susține că Andronescu a participat la eveniment.”Liceele din fruntea clasamentelor Registrului Educațional Alternativ au fost premiate astăzi, 4 mai 2019, la Gala REAL, eveniment la care a participat și ministrul Educației Naționale”, scrie pe pagina de Facebook a ministerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.