Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIPSA paturilor ATI e o SCUZĂ: DOAR 9 din 149 de pacienți INTUBAȚI au fost salvați la Spitalul Victor Babeș din Timișoara

Opinia Timisoarei
Cristian Oancea, director Victor Babes Timisoara

Doar 9 din 149 de pacienți intubați pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Victor Babeș din Timișoara au supraviețuit. E realitatea cruntă pe care conducerea spitalului a făcut-o publică abia acum. Și situația nu e singulară, se moare la fel în spitalele din România, unde rata de supraviețuire la pacienții intubați mecanic care au coronavirus e de sub 10%.

”Au fost internați în secția de Terapie Intensivă 212 pacienți. Au fost intubați 149, dar din păcate 140 nu au supraviețuit”, a declarat doctorul Cristian Oancea, conform Renașterea.ro.

Citește și: ALERTĂ alimentară emisă de ANSVA: produse periculoase RETRASE URGENT de la vânzare

Zilele trecute însă medicul Virgil Musta anunța că șase pacienți au murit pentru că nu au putut fi intubați. După ce Klaus Iohannis a criticat dur spitalul, Musta a anunțat că oamenii au murit de la ceață. La rândul său, Oancea a spus că oamenii ar fi murit oricum, fiindcă nu puteau fi salvați.  Un lucru e cert, până acum nimeni nu a pomenit de cei 134 de oameni care au murit chiar dacă au fost intubați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.