Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic: Vești proaste pentru cei care voiau să meargă în Turcia sau Bulgaria de Paște

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi o nouă hotărâre prin care a fost actualizată lista ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se impune carantina la domiciliu/locaţia declarată pentru o perioadă de 14 zile asupra persoanelor care sosesc în România din acestea. Bulgaria și Turcia, destinații preferate de vacanța de 1 mai și de Paște pentru români, sunt pe listă.

DOCUMENTUL poate fi citit AICI

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 08.04.2021 Hotărârea numărul 22.

Prin acest act se propune prelungirea stării de alertă şi a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, a fost aprobată lista ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea”, a transmis, joi, CNSU.

Astfel, pe actuala listă se regăsesc Curaçao, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, San Marino, Ungaria, Uruguay, Estonia, Polonia, Serbia, Iordania, Bermuda, Wallis and Futuna, Andorra, Muntenegru, Aruba, Cehia, Franţa, Bahrain, Suedia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia and Herzegovina, Slovenia, Kosovo, Cipru, Isle of Man, Liban, Olanda, Turcia, Palestina, Croatia, Belgia, Seychelles, Republica Moldova, Chile, Austria, Italia, Monaco, Luxemburg, Ucraina, Brazilia, Puerto Rico, Armenia, Kuweit şi Africa de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.