Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTA rușinii - Vedetele care datorează cei mai mulți bani la stat: sume amețitoare

antena3.ro
anaf

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, fostul ministru Elena Udrea, Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, finanțatorul clubului Steaua, George Becali, oamenii de afaceri Cristian Țînțăreanu și Theodor Berna, foștii miniștri Adriean Videanu și Eugen Teodorovici, precum și Crinuța Dumitrean, fosta șefă a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților,  apar în continuare pe lista Fiscului ca având datorii bugetare. În schimb, Regele Mihai și Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, nu mai apar pe listă.

Citește și: Traian Băsescu spune ce se întâmplă, în realitate, cu DNA: Ce au pățit procurorii

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu, denunţ la DNA: 'Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu'

Vezi și: Alina Petre, despre Traian Băsescu: 'Eu nu am spus nimic despre amantele lui, deși aș fi putut'

Noua listă a fost prezentată după trei luni de la prezentarea primelor date, informează Profit.ro.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, apare în continuare cu o datorie de 232 de milioane de lei, iar George Becali figurează chiar cu datorii mai mari față de cifra din luna mai, de 9,6 milioane de lei față de 3,99 milioane de lei. În continuare finanțatorul clubului de fotbal FCSB contestă datoria.

Pe listă apare acum și vărul său, Ioan Becali, dar cu o sumă infimă pentru potențialul acestuia, de 2.332 lei.

Europarlamentarul Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, și-a mai redus din datoria bugetară, fiind prezentată acum cu obligații neachitate de 7.917 lei, după ce în primăvară îi erau imputate datorii de 48.923 de lei. În schimb, fostul ministru Elena Udrea apare acum cu o datorie mărită de la 29.082 lei, în luna mai (atunci integral contestată), la 50.742 lei (acum necontestat).

Fostul ministru Adriean Videanu este dator la stat cu ceva mai puțin, respectiv 10.858 lei față de 12.091 lei în primăvară, iar fostul ministru Eugen Teodorovici, care a condus și Finanțele, și+a mai plătit din datorii, reducând totalul restanțelor de la 73.000 de lei la 56.861 de lei.

Omul de afaceri Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, datorează în continuare statului 7,92 milioane de lei, iar Cristian Țânțăreanu, care deține cartierul de lux Paradisul Verde din Corbeanca, urcă puțin totalul datoriei, de la 2,72 milioane de lei la 2,85 milioane de lei.

Crinuța Dumitrean, care a condus Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților în intervalul 2009-2011, apare în continuare cu datorii de 1,2 milioane lei.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este și el pe listă, dar cu datorii ușor mai mici, de la circa 200.000 de lei în luna mai la 193.869 lei, împreună cu soția sa, Lacrima Ciorbea, în urcare ușoară, de la circa 370.000 de lei la 373.693 lei.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, care figura cu o datorie de 19.681 lei, și Regele Mihai I, care era indicat cu o datorie de 4,1 milioane de lei, nu mai apar pe lista datornicilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.