Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Listele cu persoanele juridice aprobate în Programele Rabla şi Rabla Plus publicate de Administraţia Fondului pentru Mediu

rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare de miercuri, potrivit news.ro.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 192 de dosare pentru 348 de autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 de dosare pentru 61 de autovehicule, dintre care 56 pur electrice şi 5 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus, informează instituţia.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât şi pentru Programul Rabla Plus, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.