Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Litoralul Mării Negre de la Odessa, luat cu asalt de turiști

litoral

Litoralul Mării Negre de la Odessa este mai aglomerat ca niciodată. După luni de carantină, ucrainieni și rușii au venit să petreacă măcar câteva zile la mare. Doar cei norocoși pot sta liniștiți la soare. Asta pentru că hotelurile sunt pline și cu greu se mai găsește o cameră liberă, potrivit stiri.tvr.ro.

Hotelierii nu își amintesc să fi văzut în ultimii ani o asemenea aglomerație. Cum destinațiile de la Mediterană nu sunt accesibile, deocamdată, turiștii au plătit sume deloc neglijabile ca să prindă câteva nopți la Marea Neagră.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

Agențiile de turism profită de restricțiile de călătorie și le oferă clienților săi, care își cumpăraseră vacanțe în Europa occidentală, una la schimb, la Odesa.

Măștile sunt obligatorii, ca și distanța de siguranță, de altfel. Numai că, odată ajunși la malul mării, turiștii uită de reguli. În regiunea Odessa au fost înregistrate până acum aproape 1900 de cazuri de Covid 19 și 25 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.