Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT - Război în Israel: Hamas își recunoaște, în premieră, pierderile

linkedin.com
razboi israel

Norvegia a acționat ca un mediator între Israel și Palestina pentru a rezolva problema repartizării veniturilor vamale ale acesteia din urmă, din care o parte este reținută de statul evreu. După cum a raportat ministerul de externe al regatului, părțile au convenit asupra unui mecanism temporar de transfer de fonduri.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel

 

UPDATE 19 februarie, ora 15.15: Scandal diplomatic uriaș pe axa Brazilia – Israel: președintele Lula da Silva a fost declarat persoana non grata de Tel Aviv (VIDEO)

A compara Israelul cu naziștii reprezintă „o rușine și un atac antisemit grav”, îi transmite ministrul israelian de Externe ambasadorului Braziliei. Federico Mayer. Ambasadorul brazilian a fost convocat de urgență luni dimineață, după ce președintele brazilian Lula da Silva a comparat Israelul cu naziștii. Pe această cale, președintele brazilian Lula da Silva a fost declarat persoana non grata în Israel.

Detalii aici

content-image

UPDATE 19 februarie, ora 10.18: Hamas își recunoaște, în premieră, pierderile: Mii de luptători au fost uciși de forțele israeliene

Un oficial Hamas cu sediul în Qatar a declarat agenției de presă Reuters că grupul a estimat că a pierdut 6.000 de luptători în timpul conflictului de patru luni, aproximativ jumătate din cei 12.000 de oameni pe care Israelul spune că a ucis.

Detalii aici

content-image

 

UPDATE 19 februarie, ora 8.56: Israelul se așteaptă la operațiuni militare la scară largă în Gaza pentru încă 6-8 săptămâni

Israelul se așteaptă să continue operațiunile militare la scară largă în Gaza pentru încă șase până la opt săptămâni, în timp ce se pregătește să organizeze o invazie terestră a orașului Rafah, cel mai sudic al enclavei, au declarat patru oficiali familiarizați cu strategia agenției de presă Reuters.

Șefii militarilor cred că pot afecta semnificativ capacitățile rămase ale Hamas în acea perioadă, deschizând calea pentru o trecere la o fază de intensitate mai scăzută a atacurilor aeriene țintite și a operațiunilor forțelor speciale, potrivit celor doi oficiali israelieni și doi regionali care au cerut să rămână anonimi pentru a vorbi.

content-image

UPDATE 19 februarie, 0ra 03.30: VIDEO | SUA își demonstrează superioritatea în Marea Roșie: Cinci ținte ale grupării Houthi, doborâte de americani

Statele Unite au efectuat ”cinci lovituri de autoapărare” în zone din Yemen controlate de gruparea insurgentă Houthi susținută de Iran, a anunțat, duminică, Comandamentul Central al SUA.

Comandamentul a precizat că a lovit sâmbătă trei rachete de croazieră mobile antinavă, un submarin fără pilot și o navă de suprafață tot fără pilot, conform News.ro.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.