Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT - Război în Ucraina: Atacuri susținute - Forțele ruse au continuat să atace puternic pe întreaga linie a frontului în ultimele 24 de ore

ft.com
razboi ucraina

Rușii au continuat să atace pe întreaga linie a frontului în ultimele 24 de ore, cele mai intense confruntări având loc în sectoarele Novopavlivka și Avdiivka. Inamicul a lansat 16 rachete și 130 de lovituri aeriene și a tras de 65 de ori cu lansatoare de rachete multiple asupra pozițiilor armatei ucrainene și a zonelor populate din regiunile Cernihiv, Sumî, Lugansk, Donețk, Zaporojia, Dnipropetrovsk, Herson și Nikolaiev. În total s-au înregistrat 76 de lupte în intervalul menționat, a anunțat vineri Statul Major ucrainean.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

 

UPDATE 16 martie, ora 21.45: Rusia se laudă cu cea mai mare lovitură din 2024: sute de soldați ucraineni ar fi fost uciși cu o 'bombă cu vid' / Kievul: 'O prostie absolută'

Rusia spune că a ucis un număr mare de soldaţi ucraineni cu o aşa-numită ”bombă cu vid” distructivă, într-o afirmaţie pe care Ucraina a numit-o rapid ca fiind o prostie, relatează CNN, arată News.ro.

Detalii aici

UPDATE 16 martie 2024, ora 08.00: Atacul de la Odesa: un nou bilanț în care numărul morților a crescut

Șeful Administraţiei Militare Regionale Odesa, Oleh Kiper a declarat că la Odesa, 20 de persoane au fost ucise și peste 70 au fost rănite, în urma unui atac cu rachete rusești, informează Rador Radio România.

Iniţial, un prim bilanţ al atacului rusesc de la Odesa anunţa că 16 persoane au fost ucise și 73 au fost rănite, după cum declara, vineri, ministrul afacerilor interne al Ucrainei, Ihor Klimenko.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 16 martie 2024, ora 03.00: FOTO-VIDEO Atac masiv lansat de ruşi la Odesa: cel puțin 14 morți și zeci de răniți

Autorităţile ucrainene au rezivuit în creştere bilanţul morţilor și răniţilor în urma atacului masiv lansat de ruşi, vineri, la Odesa. 14 persoane au fost ucise, inclusiv un paramedic și un angajat al Serviciului de Stat de Urgență, care au venit să ofere asistență după prima explozie, iar 46 de persoane au fost rănite, dintre care 7 au fost salvatori.

Biroul Procurorului General al Ucrainei a raportat că, vineri dimineaţă, în jurul orei 11:00, forțele armate ale Federației Ruse au lansat un atac cu rachetă asupra Odesei.

"În acest moment, știm că există opt morți, inclusiv un angajat al Serviciului de Stat pentru situaţii de Urgență și un paramedic", a precizat inițial parchetul ucrainean. Numărul de morți ar putea să fie mai mare chiar și de 14, având în vedere că unii răniți sunt în stare gravă.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.