Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool are nevoie de 105 puncte pentru a câștiga campionatul, crede Jurgen Klopp

Premier League

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că este posibil ca formaţia sa să aibă nevoie să acumuleze în total 105 puncte pentru a câştiga Premier League în acest sezon, relatează Sky Sports.

“Până acum este un sezon special. 48 de puncte înainte de Crăciun este o nebunie. Dar sunt şi alte echipe. Chelsea, Manchester City, Tottenham, Arsenal probabil vor câştiga, aşa că vor avea în jur de 40 de puncte. Probabil trebuie să ai 105 puncte ca să devii campion la finalul sezonului, nu se ştie. Ştim că suntem buni şi suntem într-o perioadă bună, dar trebuie să îi respectăm pe ceilalţi. Şi ei sunt buni, astfel că nu putem face sau plănui o petrecere pentru vara viitoare”, a spus Klopp.

Vineri seară, Liverpool a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Wolverhampton, în primul meci al etapei a XVIII-a din Premier League. Liverpool este lider neînvins în clasament, cu 48 de puncte. Pe poziţiile 2-5 se află Manchester City – 44 de puncte, Tottenham – 39 de puncte, Chelsea – 37 de puncte şi Arsenal – 34 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.