Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, NEMULŢUMIT de parteneriatul cu SUA: Ce i-a REPROŞAT ambasadorului Hans Klemm

Liviu Dragnea, recunoscut oficial premierul de facto al României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit că în cadrul discuţiei purtate cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, i-a reproşat acestuia faptul că investiţiile americane nu sunt la nivelul scontat.

Citeşte şi: Problemele din justiţie l-au SĂRĂCIT: Ce avere mai are consilierul premierului Dăncilă

"Am discutat despre dezvoltarea parteneriatului strategic. Sunt nemulţumit că dezvoltarea în ultimul an a fost pe componenta militară, ceea ce e foarte bine, dar e foarte puţin dezvoltată componenta economică. Din păcate, în cadrul parteneriatului, România nu a câştigat cât ar fi putut să câştige. Sunt alte ţări care au câştigat mai mult.  A fost o solicitare a domnului ambasador de 3-4 saptamani pentru o intrevedere. A venit şi am discutat. Am discutat şi despre situaţia din cadrul NATO şi puţin despre discuţiile de la Munchen, despre angajamentul nostru de a dezvolta parteneriatul pe industria de apărare, cu condiţia fermă ca industria din România să se dezvolte .

Cât despre eventuale companii care s-au arătat interesate de investiţii în România, Liviu Dragnea a spus: "Anul trecut, prin primăvară, am avut o înt cu repr unui forum şi am stabilit să aibă loc aici un mare eveniment la care să participe multe companii americane. Nu au venit multe dorinţe de investiţii în România."

Liderul PSD a negat vehement o discuţie despre situaţia din DNA: "Nu a fost pe agenda de discuţii şi vreau să vă spun că şi dacă ar fi deschis subiectul aş fi refuzat să-l discut. (...)  Atâta timp cât eu şi nici această instituţie nu este pe lanţul decizional, lanţul instituţional, nu avea ce să discute cu mine".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.