Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a făcut portretul viitorilor europarlamentari PSD! Când va fi gata lista și ce criterii trebuie să îndeplinească cei care vor să ajungă în PE

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a realizat, sâmbătă, la Ialomița, portretul viitorilor europarlamentari social-democrați, precizând că aceștia trebuie să fie, în primul rând, patrioți ”în fiecare celulă a corpului” și să știe cel puțin o limbă străină.

"Românii vor avea de ales între candidații noștri, lista cred că o să o finalizăm în maximum două săptămâni, cred că și mai devreme, care vor trebui să îndeplinească niște criterii destul de serioase", a anunțat Liviu Dragnea, la Conferința extraordinară de alegeri a organizației județene Ialomița a PSD, conform Mediafax.

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit după ce atacurile lui Iohannis i-au ajuns la os: 'Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună?'

Liderul PSD a enunțat și cinci criterii pe care cei din PSD care vor să ajungă în Parlamentul European trebuie să le îndeplinească.

"În primul rând, să fie patrioți în fiecare celulă a corpului său și a inimii sale. Asta este prima condiție. A doua condiție: să știe să vorbească, să-și dorească să vorbească, să aibă curaj sa vorbească și să-și apere interesul național al țării pe care o reprezintă acolo. Pentru că asta fac toți, numai nouă ni se spune că e bine ca europarlamentari români să meargă acolo și să înjure România. În rest, nu există așa ceva. Al treilea criteriu: să știe cel puțin o limbă străină. Al patrulea: să înțeleagă ce se întâmplă în instituțiile europene și să facă orice pentru ca fondurile europene care vin în România să fie și mai mari. Al cincilea: să fie respectați, să învețe să comunice, să vorbească cu partenerii noștri și din familia social-democrată europeană și din celelalte familii politice, pentru ca dosare importante și mă refer la dosare economice, dosare sociale, care pot afecta pozitiv România, să fie susținute și finalizate”, a completat Dragnea.

Liderul PSD a mai anunțat că, pe de altă parte, partidul va avea o listă cu niște oameni "care, cel puțin de doi ani de zile, nu fac decât să arunce în România ură, venin, otravă, noroi, pietre și să ne înjure pe noi, și, mai nou, am văzut că se pun pe afișe cu un procuror".

"Deci este cea mai clară dovadă de politizare a justiției pe care cineva și-a asumat-o, respectiv Partidul Național Liberal", a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.