Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit după ce atacurile lui Iohannis i-au ajuns la os: 'Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Slobozia, că președintele Klaus Iohannis, prin faptul că nu a promulgat bugetul, ”arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor” și a lansat critici la adresa șefului statului.

”Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. (...) Nu-i pasă că prin faptul că întârzie aprobarea bugetului, publicarea și promulgarea bugetului se întârzie investiții pe care le așteaptă fiecare comunitate din România, și investiții mici și investiții mari”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

El a lansat critici la adresa șefului statului.

Scandalul protocoalelor se reaprinde - Dragnea a răbufnit: 'Erau liste făcute de SRI cu colegi care să fie executați, în complicitate cu unii din partid'

”Acest domn, că așa pare - domn, (vorbea - n.r.) de albirea unor dosare. Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soția lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoții? De ce trebuie să fie o justiție selectivă? S-au învățat toți acești oameni în ultima perioadă că noi muncim și încasăm și au fost așa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, de abia ne-am apucat să vorbim”, a adăugat Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat în această săptămână că ”albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale”

”Întreb şi eu acum cine a oprit PSD să facă investiţii majore în ultimii doi ani? De ce albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale. Am afirmat şi repet – guvernarea PSD a eşuat. Dacă PSD nu e în stare să guverneze pentru cetăţean atunci să plece şi să lase pe alţii care se pricep”, a afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.