Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a IZBUCNIT la adresa mai marilor Uniunii Europene: 'E campanie electorală. Au transformat România în minge'

dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a izbucnit la mai marii Uniunii Europene, după ce în cursul acestei săptămâni prim - vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a atenționat România să nu dea OUG pe justiție prin care să scape politicienii de condamnări pe corupție.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut SPECTACOL la Cotroceni și a citat din Constituție. Apel: 'Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai' (VIDEO)

"Din câte știu, de asta se ocupă procurorii, chiar și cei care sunt conduși de complici ai torționarilor. Cu care sunt blocați? Parlamentul a adoptat legi să funcționeze justiția, le-am majorat salariile tocmai ca să își facă treaba.

Că merge nu știu ce procuror la Bruxelles cu afiș Rule of Law când el are în spate acuzații de hărțuire sexuală? (...) E vorba de campanie electorală, marii lideri europeni sunt în campanie și au transformat România în minge", a declarat Dragnea la Călărași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.