Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a făcut SPECTACOL la Cotroceni și a citat din Constituție. Apel: 'Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Cotroceni

Nou atac dur lansat de președintele României la adresa PSD. Klaus Iohannis a explicat că în România ar trebui ca CSM și ÎCCJ să poată contesta OUG-urile pe justiție la CCR, fără ca acest lucru să poată fi făcut exclusiv de Avocatul Poporului. Președintele Klsus Iohannis a anunțat joi cele două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes național și urmează să fie puse în discuție la referendumul din 26 mai: interzicerea OUG pe justiție și interzicerea amnistitiei și grațierii pentru fapte de corupție.

Citește și: Tudorel Toader a RĂBUFNIT pe tema numirii lui Kovesi procuror european pe criterii politice: 'Noi primim aceste recomandări'

"Astăzi se impune mai mult ca oricând să ne amintim un text din Constituție. Este vorba despre  alin. 2 al art.2 care spune că Niciun grup și nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu Voința suverană a porului se exprimă cel mai bine prin Referendum. Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai", a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.