Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a prezentat programul de guvernare la Turnu Măgurele

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat vineri la declanşarea oficială a campaniei electorale în municipiul Turnu Măgurele. 

Candidat pe primul loc la Camera Deputaţilor în Teleorman, Liviu Dragnea a prezentat principalele prevederi ale programului de guvernare în faţa a peste 300 de social-democraţi prezenţi la eveniment, subliniind diferenţele între campania electorală desfăşurată de formaţiunea pe care o conduce şi cea derulată de alte partide politice.

Fii de medici și judecători, condamnați pentru falsificare de carduri


"Care este principala diferenţă între noi şi ceilalţi? Noi nu facem această campanie să le spunem românilor de ce vrea să fie unul premier. Noi le spunem românilor ce vrem să facem pentru ei. Ceilalţi au o poză şi o tot plimbă ca pe o icoană şi le spun tuturor 'uite ce băiat bun e ăsta'. Ce avem lângă noi? Avem poporul român. Cred că este cel mai important lucruri. Noi nu trebuie să spunem lucruri neadevărate. Noi trebuie să le spunem oamenilor din Teleorman, din România, ce vrem să facem pentru ei. Programul pe care vreau să îl prezint aici este realizat pe cifre, pe calcule, pe beneficiari şi pe impactul bugetar. Nu este trecut în acest program nici măcar un cuvânt care să nu aibă acoperire în bani. Este un document cu care nu vreau să ne jucăm. Noi vrem să discutăm cu oamenii să le spunem cum le facem viaţa mai bună", a spus, în timpul evenimentului, Liviu Dranea, relatează agerpres.ro.

USR, probleme înainte de alegeri. De ce se teme Nicușor Dan de Dragnea și Tăriceanu


La finalul evenimentului, Liviu Dragnea i-a prezentat şi pe ceilalţi candidaţi la alegerile din 11 decembrie, făcând menţiunea că, de această, dată formaţiunea politică pe care o conduce a pus accent pe nume noi, tineri şi vârstnici. 

În cadrul unei conferinţe de presă, Liviu Dragnea a ezitat să pronunţe numele viitorului prim-ministru propus de PSD, menţionând doar că "PSD nu va propune şi nu va vota un prim-ministru care nu este membru" de partid. 

"Prim-ministrul trebuie să fie un om politic cu experienţă, care îşi asumă, care ştie ce înseamnă răspundere şi responsabilitate. Nu putem să propunem şi să susţinem un om în care nu avem 100% încredere în capacitatea lui, în viziunea lui politică, în forţa lui politică", a precizat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.