Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fii de medici și judecători, condamnați pentru falsificare de carduri

ebihoreanul.ro
justitie

Dragoş Tiugan a fost condamnat la 5 ani de închisoare de magistraţii Tribunalului Dolj pentru falsificare de carduri. Sentinţa dată de instanţă nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, notează Adevărul.

Nouă inculpaţi au fost condamnaţi de magistraţii Curţii de Apel din Craiova la închisoare cu executare.

12 schimbări importante care s-au petrecut în câteva ore după ce s-a aflat rezultatul în SUA

Dosarul lui Dragoş Tiugan a fost trimis la rejudecare de instanţă. Magistraţii Tribunaului Dolj l-au condamnat miercuri la 5 ani de închisoare cu executare, însă sentinţa data nu este definitivă. Anchetatorii au stabilit că Tiugan Dragoş, Eugen Stan, Claudiu Leonard Vasile, Florin Narics Cîţă, Marin Badea, Mihai Trian Neacşu, Sorin Horia Hangu, Doru Stan, Ion Cătălin Vrancea, Claudiu Naciu, Andrei Cercelaru, au acţionat în ţări precum Italia, Germania şi Suedia. Valoarea prejudiciului a fost stabilită la un million de euro.

Aglomeraţie de VIP-uri la ÎCCJ. Cine ajunge astăzi în faţa judecătorilor

Fiul neurologului Tiugan a mai fost acuzat în 2004 că a confecţionat şi comercializat aparate electronice menite să pirateze bancomatele.

Cu informaţiile obţinute a clonat carduri şi a reuşit să sustragă sume mari de bani din mai multe bancomate. După aproximativ doi ani, justiţia a decis să nu primească nici măcar o zi de închisoare pe motiv că nu este recidivist.

Dragoş Tiugan a fost angajat la RAR Dolj pe funcţia de inginer.

Tiugan era parteneri de afaceri cu Iustin Covei

Procurorii DIICOT Craiova au mai stabilit că Iustin Covei, fiul judecătorului Covei şi Dragoş Tiugan, colaborau uneori. Tiugan chiar l-a avertizat pe Covei că va fi arestat  „M-au acolit ca la slalom. Aveam atelier împreună. Ce să zic mai multe, bă nene. Le-am zis cu cinci zile înainte. Faceţi curta că este belea.“, vorbea pe messenger Tiugan cu un amic. De frică ca nu cumva să fie şi el reţinut, Tiugan a fugit de acasă în momentul în care Iustin Covei a fost luat pe sus de mascaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.